В момента дискусията за проблемите на София е изместена от фиксацията

...
В момента дискусията за проблемите на София е изместена от фиксацията
Коментари Харесай

Васил Терзиев: От дебати не бягам. До момента имам шест, три от тях с Ваня Григорова

" В момента полемиката за проблемите на София е изместена от фиксацията на моя конкурент върху медийните изяви ". Това написа във Facebook претендентът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев.

" От диспути не съм бягал и най-хубавото доказателство за това е, че досега съм бил на тъкмо шест такива, в това число три с Ваня Григорова ", съобщи то във видео, оповестено в профила му.

На 29 октомври bTV и Българска национална телевизия поканиха двамата претенденти за кмет на София , които вземат участие във втори тур, в ефирен спор по най-важните тематики за бъдещото на столицата. Екипът на Ваня Григорова одобри поканата за присъединяване преди два дни. От щаба на Васил Терзиев не потвърдиха присъединяване в общия спор. Поради тази причина плануваното общо студио в ефира на двете малките екрани няма да се състои през днешния ден.

„ Аз диалози за поддръжка не съм водила, одобрявам поддръжка от жителите и повеждам диалози с жителите “, уточни тя в предаването „ Лице в лице “

" Това обаче, което за нас беше значимо, е когато са останали двама претенденти и когато приказваме за ръководството на града, да покажем и екипите, които биха се занимавали с това ръководство. Градът се ръководи от кмет и неговия екип, от районни администрации и от общински съвет. Затова форматът, който ние предложихме, е да си приказваме за проблемите на София и решенията с претендентите за кмет, по един претендент за областен кмет и по един представител от Общинския съвет. От другия щаб отхвърлиха ", съобщи Терзиев.

Всички, които са работили с мен, знаят, че съм като язовец и никак не пущам елементарно, сподели той

" Обидно беше да чуя думите, които госпожа Григорова употребява за хората, с които бих отишъл на този спор – секунданти, клакьори, патерици. Не, това са хора, които биха били съществена част от управническия екип, с който ние отиваме да реформираме тази община ", сподели още той.

Следете всичко за борбата за кметския стол в София в нашия онлайн репортаж:

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР